Your cart is currently empty!
کناف
در یک تعریف کلی از انواع کناف میتوان گفت که، این پوششها صفحاتی روکشدار و غالبا گچی هستند که امروزه در بین عموم محبوبیت خاصی داشته و به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. دلیل این محبوبیت ظاهر زیبای انواع کناف، سرعت بالای اجرای آن، تنوع در طرح و رنگ آنها و … میباشد. در واقع […]
تلفن تماس: ۰۵۱۳۶۰۶۵۳۲۸   –   ۰۹۳۳۴۲۲۷۲۵۵
Description
در یک تعریف کلی از انواع کناف میتوان گفت که، این پوششها صفحاتی روکشدار و غالبا گچی هستند که امروزه در بین عموم محبوبیت خاصی داشته و به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. دلیل این محبوبیت ظاهر زیبای انواع کناف، سرعت بالای اجرای آن، تنوع در طرح و رنگ آنها و … میباشد. در واقع این محصولات نوع ارتقاء یافته و مدرن گچها هستند که میتوان گفت در تمام امور ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد.
از انواع کناف ها در هر بخشی از ساختمان با توجه به کاربرد و شرایط محیط و همچنین سلیقهی کاربر میتوان استفاده کرد. جهت کناف کاری از انواع پانلهای گچی، چوبی و … استفاده میکنند که در بازار موجودند.
انواع کناف براساس ویژگی
کنافإها را بر اساس ویژگیهایشان میتوان به کناف معمولی (RG)، کناف ضد رطوبت (MR)، کناف ضد حریق (FR) و کناف ضد حریق و ضد رطوبت (FM) تقسیم کرد. کناف ضد رطوبت در هسته گچی و روکش سبز رنگ خود دارای مواد افزودنی ضد رطوبت هستن. کناف ضد حریق نیز در هسته گچی خود داری الیاف فایبرگلاس است که همین باعث مقاومت آن در برابر آتش می شود. و در نهایت کناف ضد حریق و ضد رطوبت ترکیبی از هر دو کناف است و ویژگیهای هر دو را دارا میباشد.
انواع کناف براساس ضخامت
- از انواع کناف با ضخامت ۱۰ میلی متری برای اجرای طرحهایی که انحنای زیاد دارند، استفاده میشود و برای سقف کاذب زیاد معمول و رایج نیستند.
- از انواع کناف با ضخامت ۱۲ میلی متر برای ساخت دیوارهای جداکننده و غیر باربر، دیوار کناف پوششی، کناف سقف دکوراتیو یا ساده استفاده میکنند.
- از انواع کناف با ضخامت ۱۵ الی ۱۸ میلی متر برای ساخت بخشهایی که نیاز به مقاومت بیشتری دارد، استفاده میشود.
ضخامت ۶ میلی متریجهت اجرای طرحهای روکار
ضخامت ۱۰ میلی متریجهت اجرای طرحهای روکار
ضخامت ۱۲ میلی متری اجرای سقف کاذب و کناف دیوار
ضخامت ۱۵ الی ۱۸ میلی متری اجرای سقف و دیوارهایی که نیاز به مقاومت بالایی دارند
Reviews
There are no reviews yet.